Over ons

Tuinderij Gesthuizen is nog een echt traditioneel familiebedrijf wat aan de rand van Didam is gevestigd.

Ria en Jan zijn elke dag met veel plezier in de weer om dagelijks een breed scala van verse groente te oogsten die ze in hun winkel verkopen. Ook de betere restaurants en groothandel weet de weg naar tuinderij Gesthuizen te vinden.

Een aantal producten is seizoengebonden maar doordat er naast de ‘koude grond’ ook in kassen gekweekt wordt is er elk seizoen voldoende aanbod. Sinds enkele jaren staan de aardbeien op stellingen in minitunneltjes. Hierdoor zijn deze zomerkoninkjes al vroeg in het voorjaar tot in herfst te koop.

Naast al deze groente kweken ze ook zonnebloemen en verkopen ze producten van collega streekgenoten. In het voorjaar staat er ook nog een breed assortiment aan perkgoed om uw tuin mee op te fleuren.

Over belangstelling hoeft de familie niet te klagen. In de winkel is het altijd druk en steeds meer consumenten zijn ook benieuwd naar hoe al deze producten groeien. Er dan ook een mogelijkheid om vanaf 10 personen een rondleiding te krijgen. Wel eerst even bellen voor een afspraak

Geschreven door Liemers Trots

Jan
afdrukgesthuizen